Downloads van www.wielren.info

Gratis Downloads van www.wielren.info

Digitaal Rondebord van George van der Sijpt
Java Digitaal Rondebord programma versie 2010 Download Uitleg

Digitaal Rondebord versie 2010

Dit is een programma om een ronde bord, wat b.v. bij criteriums wordt gebruikt op het computerscherm te zetten en via de computer te bedienen. Dit kan b.v. (maar hoeft niet) met een extra monitor die u aan de computer aansluit en in het zicht van de renners plaatst.
Het programma past zich automatisch aan aan de schermgrootte. Het hele scherm wordt gebruikt en de cijfers worden zo groot mogelijk gemaakt.

Installatie
U moet enkel het bestand downloaden naar uw computer. U mag het zetten waar u wilt. Daarna kunt u het programma starten door er dubbel op te klikken. Op de balk boven aan het scherm staat hoe te bedienen.

Bediening
De bediening van het programma is erg simpel. Als u het programma start begint die met 22 op het scherm. Dit nummer kan simpel aangepast worden aan het aantal te rijden ronden door met de pijltjes op en neer toetsen het nummer te verhogen of te verlagen. De nummers 0 t/m 999 zijn mogelijk. Ook mag u een getal intypen in het hokje rechts boven.
Het nummer één verlagen (b.v. als 1 ronde is gereden) kan door 1x op het pijltje neer in te drukken.
Rechtsboven zit ook een knop om het programma te stoppen, maar dat mag ook met het kruisje.

Werkt op MS Windows
Dit is een Java programma wat op Windows XP en Windows Vista is getest. Het werkt niet op een Apple computer. Als daar behoefte aan is, graag een mailtje, dan zal ik kijken of we de MAC versie ook kunnen aanbieden. Dat moet niet zo moeilijk zijn, omdat Java op alle platforms kan draaien.

Terug naar boven